Menu

Xarxes social

Twitter Download PNG social facebook box blue icon googleplus 128

ls canelons són un dels plats catalans més tradicions

frame 14644.21

Molts són els que esperen els canelons a l'estil de l'àvia el dia de sant esteve, un plat tradicional nadalenc que aconstuma a ser a les taules catalanes. En aquest sentit, els carnissers i

xarcuters del Gremi Carn ho posen ben fàcil enguany perquè les families puguin fer i gaudir d'aquesta recepta tradicional. De fet, El Taulell de Castelldefels explica el secret d'uns bons canelons, una bona carn de qualitat. D'altra banda, les més de 950 carnisseries i xarcuteries de Barcelona i comarques elaboren els seus millors canelons perquè totes les llars catalanes en puguin gaudir. Aquest Nadal es preveu una producció de 2,5 milions d'unitats de canelons de carn i un increment de la venda dels canelons d’altres tipus com els de bolets, foie o espinacs. Els canelons són una tradició culinària italiana que va arribar a Catalunya l’any 1815 i que des d’aleshores s’ha imposat com a plat nadalenc català per excel·lència.

Escriure un comentari


Info for bonus Review William Hill here.

grupcomunicacio

Registre usuari