Logo

ls canelons són un dels plats catalans més tradicions

frame 14644.21

Molts són els que esperen els canelons a l'estil de l'àvia el dia de sant esteve, un plat tradicional nadalenc que aconstuma a ser a les taules catalanes. En aquest sentit, els carnissers i

xarcuters del Gremi Carn ho posen ben fàcil enguany perquè les families puguin fer i gaudir d'aquesta recepta tradicional. De fet, El Taulell de Castelldefels explica el secret d'uns bons canelons, una bona carn de qualitat. D'altra banda, les més de 950 carnisseries i xarcuteries de Barcelona i comarques elaboren els seus millors canelons perquè totes les llars catalanes en puguin gaudir. Aquest Nadal es preveu una producció de 2,5 milions d'unitats de canelons de carn i un increment de la venda dels canelons d’altres tipus com els de bolets, foie o espinacs. Els canelons són una tradició culinària italiana que va arribar a Catalunya l’any 1815 i que des d’aleshores s’ha imposat com a plat nadalenc català per excel·lència.

Template Design © Joomla Templates ETV.reservats tots els drets.