Entra Registrar

Entra

Usuario
Contrasenya *
Recordar-me

Crea un compte

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.
Nombre
Usuario
Contrasenya *
Verificar contrasenya *
Correu *
Verificar correu *
Captcha *
Reload Captcha
Etv Hd

La nostre televisió

 

ETV va néixer l’any 1983,les seves primeres emissions en proves les va iniciar al Juny del 83. Durant els primers anys, 1983, 1984, 1985 i principis del 1986 ETV va anar fent emissions esporàdiques, mentre anava buscant un lloc estable on ubicar el seu centre emissor i així millorar la senyal de televisió. Va ser el 21 de setembre de l’any 1986 quan va iniciar les seves emissions regulars, i sense interrupcions. Poc a poc es va anar consolidant i un dels primer actes públics de l’emissora va ser la Gala de presentació de programes de la temporada de tardor,l’any 1993. Sense faltar al seu compromís amb la societat i els clars objectius de formar, entretenir i sobretot informar, El Nadal de l’any 1995 ETV va informar de primera mà dels successos del conflicte dels Balcans, anant 2 equips de l’emissora, a Sarajevo per portar els aliments recollits a Esplugues de Llobregat. L’any 1997, amb la celebració dels Primers Premis “El Pont d’Esplugues”, ETV va ser galardonada amb el premi de comunicació.

La televisió s’aniria consolidant i l’any 2001 va engegar el nou centre emissor, que va permetre l’extensió de cobertura fins a Pallejà, Molins de Rei i Cervelló; tan sols quedava per donar cobertura al Baix Llobregat Nord. Els canvis a millor s’anirien succeïnt durant els anys següents i el 2003 ETV estrenava les noves i modernes instal.lacions on es troba actualment.

El món de les noves tecnologies i de les telecomunicacions anava avançant i ETV- Llobregat TV va saber adaptar-se als canvis. L’Any 2006 amb l’atorgament de les Concessions de TDT local A Catalunya, ETV va aconseguir la seva llicència i va quedar com a primer projecte de TDT al Baix Llobregat i la tercer de tot Catalunya.

ETV comença a créixer com a grup de comunicació incorporant altres mitjans, així és com l’any 2007 sortia a la llum E-digital, el primer diari digital del Baix Llobregat. Aquest mateix any, ETV amb tot un conjunt de televisions d’arreu de Catalunya van crear dues noves plataformes de televisió privades: Televisions Digitals Independents (TDI) I L’Associació de Mitjans de Proximitat (AMP) de les quals, el director de ETV, Frederic Cano és el president.

L’entrada al món radiofònic no es faria esperar, i el 2008 ETV va crear amb d’altres emissores el grup d’emissores de ràdio a tot Catalunya, “ECAP-Emissores Catalanes Audiovisuals de Proximitat”.

L’abril del 2010, va nèixer el setmanari de pagament del Baix Llobregat i l’Hospitalet, el 30º que actualment és gratuït i es pot trobar cada 15 dies pels establiments del Baix.

Les darreres passes els ha donat l’any 2011 amb l’obertura al món digital. A través d’Internet, qualsevol ciutadà del món pot seguir les nostres emissions i continguts, amb la creació d’una web amb televisió a la carta i en directe. Actualment tots aquests continguts es poden consultar a través del telèfon mòvil i altres dispositius com tablets, iPad, etc. Enguany, el 2013 estrenem una WEB amb un nou disseny, nous continguts i una nova estructura per a que no se t’escapi res de la teva televisió comarcal.

1000 Characters left


beton barbekü