Menu

Xarxes social

Twitter Download PNG social facebook box blue icon googleplus 128

Resultats d'una enquesta bianual sobre l'ocupació i la satisfacció dels usuaris a les platges metropolitanes

frame 14454.30

L'Area metropolitana de Barcelona ha presentat els resultats d'una enquesta bianual sobre l'ocupació i la satisfacció dels usuaris a les platges metropolitanes.

D'aquest estudi s'ha extret que durant temporada d'estiu 2016, les platges han rebut 10,5 milions de persones, el que representa un increment de prop de dos milions d'usuaris més respecte al 2014, és a dir un 22% més. En aquí, cal tenir en compte i recordar que fa dos anys, les vacances d'estiu van estar marcades pel mal temps i les precipitacions.
D'altra banda, les platges metropolitanaes no només augmenten el nombre d'usuaris, sino que aquestes persones han millorat la nota valorativa d'aquests espais naturals amb un 7,8 sobre 10, de nou un rècord absolut, ja què la nota registrada era de 7,2. A més a més, l’índex de satisfacció també ha crescut, situant-se en un 110%. És a dir, els usuaris van amb bones expectatives a la platja. Els usuaris també han valorat molt positivament l'accés a la platja, i la qualitat de l'entorn i el paisatge. Per contra, els lavabos continuen situant-se a la part baixa del rànquing, però per primera vegada ho fan amb un aprovat, un cinc, millorant en més d’un punt la nota del 2014. Altres aspectes que han augmentat la seva nota han estat, la seguretat, i la neteja de l’aigua, i els jocs infantils i esportius.

Escriure un comentari


Info for bonus Review William Hill here.

grupcomunicacio

Registre usuari